Op maat - Dé FSC shutterspecialist


Shutters Service - All Inclusive aanbieding zonder extra kosten !


Uitgebreide service

Wij weten dat u kunt kiezen uit een breed aanbod van shutters. Het verschil met onze concurrent is dat bij Shutters Direct de klant nog steeds koning is.

Wij verzorgen elk aspect van uw aankoop tot in de puntjes, dit wordt door eigen personeel of door speciaal geselecteerde monteurs uitgevoerd. Een project manager verzorgt dit van begin tot eind.


Service zonder extra kosten !!

Project manager

Een naam, een gezicht en een contact. Voor een snelle manier van communicatie. Dat is de reden dat wij u een project manager aanbieden. Hij / Zij zal met u contact houden gedurende de aankoop, installatie en nazorg.

Opmeten en adviseren

Gedurende uw afspraak met een van onze project managers bekijken we in welke ruimte de shutters worden geinstalleerd. Wij maken een tekening en foto van het raam,die ons helpen om de juiste style en montage mogelijkheden te bepalen.

Wij kijken of de muren recht zijn en of zij de shutters kunnen dragen. Bij vrijwel alle ramen kunnen shutters geinstalleerd worden, de slechts enkele keer dat dit niet kan zullen wij u dat eerlijk vertellen.  We willen immers alleen beloven wat we na kunnen komen.Selecteer uw Shutter

Klanten denken vaak dat ze alleen de kleur moeten beslissen. Uw project manager helpt u om de beste stijl shutter te kiezen die in uw interieur past. Met onze ervaring weten wij u te adviseren over de beste maat van de lamel, de verschillende frames, montage mogelijkheden en de beslag opties.

Installeren

Onze ervaren monteurs installeren uw op maat gemaakte shutters perfect voor u. De monteurs komen goed voorbereid omdat ze door middel van de foto?s en tekeningen, die we bij het opmeten gemaakt hebben, al goed op de hoogte zijn waar en hoe de shutters gemonteerd dienen te worden. Zo worden uw shutters volgens de correcte methode geplaatst.

De monteurs behandelen uw huis met respect en zorgen voor  zo min mogelijk overlast. Alle verpakkingen worden netjes meegenomen en we zorgen ervoor dat wij uw huis keurig achterlaten.

Na de aankoop

Onze service eindigt niet na de installatie van uw shutters. Vanzelfsprekend heeft u 3 jaar garantie op fabricage fouten maar we begrijpen ook dat er thuis of op het kantoor een ongelukje kan gebeuren. Wij willen dat u shutters jarenlang meegaan, daarom leveren wij uw shutters met een Emergency Kit.

Hierin vindt u een klein potje verf en twee extra lamellen. Natuurlijk kunt u ook, mocht het nodig zijn, een beroep op ons doen buiten de 3 jaar garantie.

   
Shutters en Houten Jaloezieen van Shutters Direct  -  Roosendaal,  The Netherlands.  Shutters Direct  Belgie -  2012-     -  Home Page

Copyrights - Shutters Direct 2010